Då börjar jag väl då…

Då börjar jag med mitt första blogginlägg. Någonsin. Det känns lite läskigt, varför bestämde jag mig för att starta en blogg och vem har jag tänkt ska läsa den? Som vanligt agerar jag lite snabbare än jag tänker men det känns bra i magen, så jag kör på.

Jag är intresserad av personlig utveckling, både för egen del men jag hjälper också andra med sin i den mån de vill ha hjälp och jag kan hjälpa dem. Den ”resa” jag gör genom livet handlar förutom om utveckling om min nyfikenhet och mitt intresse för mat, bra böcker, människor, möten och skapande. Tanken med bloggen var först att få ett ställe där jag kan dela med mig av små tips och råd, om böcker, prylar, recept och idéer men eftersom jag tror jag kommer skriva en del om mitt liv kommer den även att omfatta mina mer djupa funderingar om livet. Tror att bloggen kommer att ta upp t.ex. Ayurveda, raw food, yoga, terapi, relationer, livet som singel men säker mycket annat som jag upplever och funderar över.

Har förstått att en blogg ska ha en röd tråd… och den får nog bli mitt liv helt enkelt. Läsaren får följa mig i min strävan efter att leva ett gott, lyckligt och meningsfullt liv. Då kör jag igång då! Välkomna hit.

1 tanke på “Då börjar jag väl då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s