Att blogga

Det här är första gången jag har en blogg och den är bara 4 dagar gammal och jag har gjort lika många inlägg. Sitter nu sent på kvällen efter en mycket trevlig middag med mitt ex:s bästa kompis som var på besök i stan och vill egentligen gå och lägga mig. Frågor dyker då upp i en strid ström: ”Borde” jag blogga varje dag? Får jag fler läsare då? Vill jag ha många läsare? Vilka då i så fall? Vad ska min blogg egentligen handla om? Räcker det med att anknyta till mitt liv som sökande singel med yoga-mat-res och hälsointressen? Borde jag istället skriva om min terapi, vad jag lär mig där och vad andra kanske kan lära sig om mina insikter?

Känner att jag är för trött för att komma fram till en klok slutsats annat än att jag ju gillar att skriva, och inser att det är svårt att ”prestera” en intressant text när tröttheten och förkylningen håller på att ta över.

Får se var min ambitionsnivå kommer att ligga framöver men jag VILL ha en hög ambitionsnivå i min fina rosa blogg, så jag hoppas ikväll är en tillfällig ”dipp”. För att muntra upp mig själv och för er som längtar efter semestern, lägger jag upp en semesterbild och säger God natt!


1 tanke på “Att blogga

  1. Visst är det kul med inlägg varje dag men ha inte för stor press på dig själv! Huvudsaken är ju att du tycker det är roligt att blogga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s