Midsommar

midsommar

Man vet aldrig hur vädret blir på midsommar, allt man vet är att det är en dag fylld av förväntningar. På olika saker. I min ungdom handlade förväntningarna om att hitta någon att flirta med, någon som tyckte om en på en lerig festplats där alla var mer eller mindre berusade. Kan inte säga att mina förväntningar blev uppfyllda så ofta då men jag hade roligt ändå.

I år har jag lagom förväntningar på en god midsommarlunch med syrrans familj och pappa m fru, promenad till midsommarstång, dans & lekar för syskonbarnen runt stången och allt detta under en strålande sol från en klarblå himmel. Solen skiner i Stockholm så det ser bra ut. Inte som i min favoritserie då. Serien sägs vara för barn men den är så himla bra och klok och jag gillar varje strip. Är den verkligen för barn eller är jag ovanligt barnslig? Det spelar ingen roll, man gillar det man gillar och jag älskar Doris! Hon är väldigt mycket ”think outside the box” och behandlar frågor om orättvisor och sånt. Gilla!

Midsommar är det oavsett väder och förväntningar, så

Glad Midsommar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s