Semestertankar

Så börjar jag min första semestervecka då, ska bli skönt att komma iväg för jag känner mig rätt trött men jag längtar sällan iväg. På sommaren är det skönt att jobba och jag har haft förmånen att jobba med 4 mycket trevliga kollegor de sista veckorna. Det är underbart att vara så få på jobbet!

De senaste åren har jag haft lite ambitioner för semestern, så även detta år. I år ser ambitionerna ut så här:

sommar– varva ner riktigt ordentligt, – läsa bra deckare och andra lättlästa böcker som jag köpt på mig under våren (cirka 10 stycken…) – läsa lite böcker om personlig utveckling, som jag redan börjat på men lagt åt sidan till förmån för just deckare och andra lättlästa böcker 😉 – träna, både styrketräna (i Spanien) och springa (i Sverige),  – inte ha några måsten (att träna är inget måste, men jag gillar det), – att verkligen lyssna på mig själv och göra det jag vill och se till att verkligen njuta.  Och sen komma tillbaka till vardagen utvilad, pigg och kanske lite, lite klokare.

Vad har du för tankar kring semestern?

Glad semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s