Kanske finns han mitt framför ögonen på mig…

Segling med tjejerna

Efter 5 dagar på sjön var det nu igår kväll dags (läs hög tid) att plocka lite ögonbryn. Men var 17 hade jag lagt min pincett? Letade i den stora necessären som jag haft med på båten, letade i sminkväskan. Funderade. Var kan jag ha lagt den på för bra ställe. Hann fundera på hur länge jag kan gå utan att plocka dem, och hur mycket kostar egentligen en pincett? Så tittade jag upp lite. Men se där, den fanns visst precis där den alltid är. Mitt framför ögonen på mig men på det enda stället där jag inte tittat ordentligt på.

Så kan det väl vara med saker. Eller upplevelser. Eller människor. De finns rakt framför ögonen på en men man ser det inte, för man tror inte att det man söker finns så nära. Självklart är det inte alltid så men det är kanske något att ta med sig – att inte alltid börja leta långt borta.

Låg och läste till en bit efter midnatt igår (mycket sent för att vara jag), för att jag inte kunde släppa boken ”En dag”, som jag lånat av en kompis. Det är många som läser den, den ligger etta på pocket-toppen och är allmänt haussad. Och bra. Enligt mig handlar den om att det man vill ha kan finnas närmre än man tror och att när man söker efter kärlek är timing också väldigt viktigt. Trots att den inte slutade helt ”lyckligt” blev jag glad av den, den kändes  positiv och hoppfull. Det blir som det ska bli även om vägen dit är krokig. Typ.

Så som singel jag är handlar mitt sökande oftast inte om en pincett utan snarare om en man. Inte för att jag söker, men jag vill gärna ha! Var finns han då? Om han finns mitt framför mina ögon kan jag säga att jag faktiskt inte ser honom för tillfället. Så om jag bortser från det alternativet så var har mina vänner hittat sina män? Kollar bland kontakterna i mobilen och börjar på A: nyårsfest, gymmet, puben, nätet, jobbet, nätet, studentkorridoren, nätet, nätet, jobbet, resa, nätet, fest, Cliff Barnes, fest, Café Opera, nätet… och så vidare. Jag måste alltså gå ut mer, alternativt flirta mer aktivt på gymmet om jag inte helt ska förlita mig på nätet.

Önskar att blind-dejts var mer förekommande. Snälla – ge mig blind-dejts i ålder 34-44 tack!!! Och tills jag får det ska jag vara mer öppen och vaksam. För han kanske faktiskt finns mitt framför ögonen på mig…

Kväll i skärgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s