Indiska, Indien och lyckan att få dela med sig

Vilken underbar dag!

Efter ett möte i Gamla stan gick jag in på favoritbutiken Indiska. Även om jag inte handlar där så ofta går jag gärna in och njuter av musiken, färgerna och dofterna. Tycker det mesta är vackert även om inte allt passar på mig eller i mitt hem.

Indiska Gamla stanHittade en trappa ner till ett källarplan och kom ner som till en annan värld. En kulturmärkt källare med en vägg som de tror är från 1200 -talet, fylld av gamla (inte lika gamla) möbler och träutsmyckningar från Indien. Det var tyst och stilla där och jag fick en känsla av att ha hamnat i en annan värld. En härlig värld där jag hade kunnat stanna hur länge som helst.

Rekommenderar er verkligen att gå ner dit om ni har vägarna förbi någon gång.

Efter Indiskabesöket träffade jag en vän på café. Vi har inte setts på länge och delade med oss av det som hänt i våra liv sedan vi sist sågs. Det var en hel del, både faktiskt händelser och mentala processer och jag fick träning i att öppna mig när jag satt och grät på cafét utan att kunna hejda tårarna som kom. Det blir så ibland. Det var ett härligt möte och jag inser hur viktigt det är att dela med sig av sig själv, att våga vara sårbar och våga prata om sånt som inte bara är kul. Tack för idag!

Kvällen avslutades passande nog med rådgivning till en bekants flickvän som ska åka till Kerala i Södra Indien, där jag har varit 3 gånger. Alltid lika härligt att få dela med sig av tips och råd om älskade Indien! En bra avslutning på en bra dag. Jag är tacksam för allt jag fått vara med om idag, nu återstår att säga god natt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s