Hur går det då?

Jag har ju föresatt mig att:

– meditera varje dag

– göra mitt yogaprogram varje morgon

– inte handla några kläder eller saker och

– göra mig av med 10 saker varje vecka.

Så här har det gått hittills: Meditation och yoga har jag hållit igång med i 2 veckor nu, med ett par dagars uppehåll när jag sov över hos syrran + barnen. Hade varken ork eller ro att meditera och yoga men det känns okej ändå. Ikväll kommer jag igång igen. Tycker nog att jag är liiite mjukare i ryggen än när jag började men jag känner mig fortfarande både stel och uppe i varv. För mycket vata om ni frågar mig. Men gör inte det, för jag är ju ingen Ayurvedaläkare, men det var ju vad han sa när jag var där. Måste fortsätta med mina läxor.

Idag har jag INTE handlat blommor på Hötorget, ingen fin stickad klänning, inga fina stövlar i outleten på Grev Turegatan och heller ingenting på Åhléns. Gick genom city på vägen hem, fullt av frestelser. Men, min strategi är att inte ens gå in någon affär, det tror jag är det enda rätta för mig. Får se hur det går, det har trots allt bara gått några dagar sen jag beslutade om köpstoppet.

10 saker bort från mitt hem!!Sen har ni bevis här på min nyaste utmaning: detta ska jag nu göra mig av med. 2 klänningar till kusinen och 8 böcker till Myrorna / den som vill ha (säg till!) = 10 saker denna vecka. Åh så skönt det känns. Det var svårt att inte ta fler men det är kanske en poäng att ta det lite i taget och hålla på länge istället.

Någon som blir inspirerad?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s