Lite trött

Idag har jag inte handlat något jag inte får (apropå köpstoppet) men däremot handlat ekologiskt (apropå att vara en medveten konsument!) schampoo (Aloe Vera) och jordnötssmör. Mums! Jordnötssmör är min nya last. Så ofta jag kan (oftare än jag vill erkänna) äter jag mackor med jordnötssmör och banan (har indirekt lärt mig detta av min vän från Sri Lanka). Om ni tycker det låter konstigt – prova! Det är rent beroendeframkallande. Och värre snabbmat kan man väl äta?!

Dagens middag

Idag är annars en trött dag. Mycket tankar, för mycket jobb & stress och för lite träning. Inget framgångsrecept kan jag meddela. Dessvärre tenderar de här sakerna att hamna i klump. Mycket att göra – tar mig inte tid att träna – tar mig inte tid att laga nyttig mat (d.v.s. annat än mackorna ni ser ovan t.ex.) – blir mer trött och stressad. Träning är ju fantastiskt mot stress, måste bara komma igång igen. Innan sommaren var det inga problem men efter bara nån veckas uppehåll har jag svårt att komma igång igen. Men snart så!

Nu pyttelite jobb (gick för tidigt från jobbet för att hjälpa en vän) med gott te och en ”efterrätt” med bär, grädde och rostade frön. – För det är jag värd, trots allt 🙂

Nu regnar det horisontellt i en väldig fart. Låter som en storm utanför. Önskar er en fin kväll och hoppas ni är inomhus!

4 tankar på “Lite trött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s