Träff med ett medium

Ja, jag är kanske en sökare som sagt var. Ikväll har jag träffat Betty Palko för andra gången, och det var liksom förra gången en intressant stund. Betty bor strax utanför London och var prinsessan Dianas medium i 5 år och hon reser nu runt i världen och träffar människor som vill ha vägledning, eller såna som är som jag – nyfikna.

Betty menar att det inte finns någon död utan att man går över till ”andra sidan”, till ett annat tillstånd. De människor som stått en nära och som inte längre lever finns kvar för oss levande, att ställa frågor till och få råd av. Hon menar att det dessutom finns skyddsänglar och att vi alla föds med en sådan som vakar över oss hela livet. Nu frågade jag inte varför det går så illa för vissa då men det är väl samma sak som med Gud – bara för att det finns något/någon där är inte det någon garanti för lycka och välstånd.

Betty sa att jag lever ett bra liv och att jag ska fortsätta ”go with the flow”. Jag ska lyssna på min intuition, inte vara rädd för förändringar och jag ska älska mig själv; inte vara så kritisk mot mig själv och inte heller analysera så mycket. Det är råd som jag verkligen behöver. Kanske råd som alla behöver?

Min farmor och mormor dök tydligen upp och pratade med Betty. De sa bl.a. att jag var på ”the right path” och att allt skulle gå mycket bra för mig. Betty pratade om att jag skulle flytta, resa långt och få mycket pengar. Givetvis ska jag träffa en ”lovely man” någon gång och att om ungefär ett år har väldigt mycket hänt i mitt liv. Stora förändringar. Rätt diffusa besked men bara positiva.

Jag har fått och kommer få frågan: TROR du på det hon säger, att hon kan se saker och vet saker? Svaret är att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag ska tro. Men det är trevligt att träffa Betty det är skönt och höra henne säga att det kommer att gå bra för mig, att jag ska sluta oroa mig för ditten och datten och att jag är ”very well protected” och har många som älskar mig. Jag vill både tro på att jag har och vill gärna ha en skyddsängel. Det låter så tryggt!

I slutet av sessionen konstaterade Betty att jag är oxe (vilket jag är) och att min farmor sa att jag hade nåt problem med en tå. ”Känner du igen det?” frågade Betty. Tja, jag har ju faktiskt haft ont i en stortå hela dan på jobbet, helt oförklarligt. ”Ja, du ser, de vill verkligen visa för dig att de finns nära” sa Betty.

Jag gick därifrån ganska glad och lite förvirrad. Min onda tå hade helt gått över men att jag haft ont och nästan fått halta på jobbet, hur visste hon det?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s