Dalai Lamas kloka ord

Jag väljer idag att bara citera Dalai Lama som får en tänka på hur man faktiskt lever sitt liv. Ibland är det bra att gilla läget och bara gnata på men ibland behöver man stanna upp och fråga sig själv – lever jag i nuet? Gör jag det som är bra för mig? Dalai Lama är en stor inspirationskälla. Framförallt i hans ord om osjälviskhet och omtanke om andra. Men det kan ni läsa om själva! Bli ”vän” med honom på Facebook och följ hans resor och ta del av hans kloka ord här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s