Att följa sin magkänsla

Har ont i ryggen, trots att jag står upp och jobbar och trots yogan. Eller är det tack vare…? Får inte ordning på ryggen. Har nu tagit upp styrketräningen igen och ska satsa lite extra på ryggen. Vill inte tro att det är ett ålderstecken som ska börja begränsa mig, det accepterar jag inte! Mycket ska man acceptera men inte detta, för jag tror inte det är så.

Brukar inte gnälla med min onda rygg gör mig lite orolig. Vill ju träna och må bra – inte känna mig begränsad av diffust ont.

Nåja. Förutom detta så är det bra. Känner mig väldigt nöjd idag när jag lyssnat på min intuition och fattat beslut utifrån magkänslan. Bokar boende i Sri Lanka just nu och det är väldigt svårt att få tag på hemsidor /mailadresser till alla guesthouse som finns. De stora förmedlarna säger att det är fullt, vilket har stressat mig rätt mycket. Fick igår tag på ett ställe som hade rum, det var ett fint ställe med pool, frukost, AC, 300 m från stranden med dagliga yogaklasser. Det lät ju bra men kändes… inte rätt. Bokade ändå, för jag vill inte stå utan boende och det ”lät ju bra” ändå.

Fick sen kontakt med en norrman som driver hotell dit jag ska. Han rekommenderade sin svärmors guesthouse. Mer spartanskt, men nära havet. Kanske är det stökigt på kvällarna, kanske är det mer smuts i hörnen, långt till en yogaklass och bara i bästa fall finns varmvatten. Men det kände så mycket bättre! Så nu har jag bokat om och ska bo vid stranden. Lite mer spartanskt men mera rätt för mig. Allt kommer att lösa sig känner jag plötsligt. Det är ju det det gör, när man följer sin magkänsla. Eller hur?!

4 tankar på “Att följa sin magkänsla

 1. Ja, lita på magkänslan! De gånger som jag känt att ”det här är nog inte rätt” och ändå gjort något, för att det förnuftsmässigt var bra. Ja, då har det visat sig att jag borde lyssnat på magen.
  Boende tror jag kommer att lösa sig när du väl är där. Det finns många ställen som inte har någon info på nätet.
  Hoppas att du får en mysig resa!

  • Hej Åse,
   tack så mycket. Bara det här första boendet fixat sig så känns det mycket lugnare med resten. Men jag har skrivit till några superfina ställen och inte fått svar så det känns lite trist.
   Det hade inte gjort något om jag visste att jag fick rum även på de stränderna 🙂
   Ha det bra!
   /Sandra

 2. Hej Sandra,

  Fint att träffa dig igår 🙂 även om jag tyvärr inte hade tid att prata.
  Vilka stränder ska du till? Åker du ensam?

  Kanske kan jag komma med några tips eller varningar om det är i närheten av där jag var.

  När åker du?

  Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s