Upp igen

Det är som en naturlag. Om det går ner så går det till slut upp igen. Efter några rätt miserabla dagar (se tidigare inlägg) så känns det som om det just nu har planat ut. Inget känns lika hemskt längre. Jag har skojat med kollegorna och har haft en mysig middag med mamma + hennes sambo. Lite starkare idag. Inga tårar.

Det stämmer alltså: ”Even this will change.”!

Mycket känns bättre för att jag Tagit Tag i flera saker. Ringt hudläkare. Funderat på strategier för jobbet. Skickat ett sms. Pratat med vänner. Lyft blicken. Och kände idag för första gången lite pirr inför min semesterresa. Tidigare har även den – tyvärr – varit omgärdad av stress och oro. Dumt och nästan patetiskt.

Hur ser livet ut egentligen? – Har jobb, pengar, bostad, fina vänner, råd att åka på semester, mat i magen och inga sjukdomar. Räcker det? Blir man lycklig då? Tydligen inte. Ibland blir jag trött på den eviga strävan efter något mer och det faktum att kroppen och psyket tydligen inte tål att man får lite mycket av allt ibland. Vi är klena vi bortskämda västerlänningar…

…men det är ändå ett faktum att så är det. Vi får nog acceptera att livet går upp och ner. Idag känns det bra men jag vet inte hur morgondagen ter sig. Med all sannolikhet överlever jag den också, kanske till och med med ett leende? Time will tell.

Glöm inte bort – man uppskattar inte topparna lika mycket om man inte har dalarna. Kram och snart god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s