Drömtydning och råd inför det nya året

Är det någon som kan tyda drömma? Drömde i natt att jag skulle gifta mig. Med en man jag inte känt särskilt länge. Vi hade inte ens…ja, ni vet. Men jag kände mig ändå säker på att vi skulle gifta oss. Jag som aldrig har drömt om att gifta mig! Han var märkligt likt en man jag ofta träffar genom jobbet, men i drömmen var jag kär i honom och han var riktigt rolig. Sån är han inte i verkligheten – så det var nog inte han!

Vad betyder det? Känslan var bra, lugn och väldigt opirrig. Bara självklar. Är det något som ”fallit på plats”? Jag tror att känslor följer med in i drömmar men ibland visar sig dolda känslor när man drömmer.

Jag är ingen drömtydare men kan inte låta blir att fundera eftersom drömmen var så verklig när jag vaknade, och den har stannat kvar. Jag kände mig så … Nöjd!

Inget att fundera över kanske, bara att njuta av – att jag kände så. Det påminner mig också om det Janesh Vaidya sa om nästa år: ”Whatever you got it will grow next year”. Så det man går in i det nya året med kommer man alltså får mer av. Då gäller det att boosta med bra känslor och föresatser helt enkelt! För att komplicera det hela är hans nyår inte där vårt är, utan nån gång i mars / april – men det kan ändå vara värt att tänka på. Enligt ”attraktionslagen” drar man till sig det man redan har, och stämmer det är det ju alltid viktigt att tänka på vad man går och ”bär på”.

Nu ska jag försöka hålla kvar min ”nöjda” känsla. En milsvid skillnad från känslan för bara några dagar sen. Det går upp och det går ner… tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s