Hon är tillbaka!!

I höstas hade jag en lång period där jag kände att jag hade ”tappat bort mig själv”. Kände mig o-omtyckt, oattraktiv och obekräftad. Var helt ointresserad av att gå ut (eftersom jag ändå inte kände mig snygg) och undrade var den där andra Sandra tagit vägen.

Den ”andra Sandra”, som jag ”tappat bort” var hon som älskade att gå ut och dansa, flirta, ha roligt. Som tyckte om att gå på fest, som tyckte om att planera en utekväll och fundera på vilka kläder och vilken väska som skulle passa bra. Jag var helt enkelt glad och förväntansfull – förut – och nu kände jag mig mest obekväm och tackade ofta nej till utgångar.

Men, nu är hon tillbaka! Jag vet inte vad som hänt, men jag vet att jag har svårt att tro att det var så illa i höstas, om jag inte hade kunnat läsa om det i min dagbok. Det är inte det att jag känner mig superattraktiv eller omsvärmad, men jag känner en annan styrka. En annan trygghet. Får tacka terapin, tiden och allt jag varit med om sen i höstas.Det har inte varit en quickfix, det har hänt successivt men jag kom att tänka på det nu – vad mycket lättare det känns. Detta är en förändring på andra plan också, men det är just när det gäller utelivet jag har märkt det först.

Så jag får upprepa: ”Even this will change.” Inget varar för evigt… tack och lov, just den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s