Från klarhet till klarhet…

Jag har i ungefär 20 år varit väldigt förtjust i Reuben Sallmander, som nu t.ex. är med i ”Coacherna” på tv (jag har efter mycket tjat från en vän tittat på programmet, även om jag inte annars kollar på tv). Han är en av de snyggaste män jag vet. Så, i natt drömde jag att han försökte kyssa mig (!!) och ville att jag skulle bli hans älskarinna. Men, hör och häpna, jag avvisade honom!

Att säga att detta är att ”komma till en klarhet” är kanske att överdriva, men det kändes skönt att jag reagerade som jag gjorde. Självbevarelsedrift vet ni! Inte för att jag någonsin övervägt att bli någons älskarinna och även om det bara var en dröm, så sa jag nej till något som inte skulle gjort mig lycklig.Trots att det var självaste Reuben som kom med erbjudandet…

Jag ska inte ha något halvdant, jag ska ha något som är till 100 %. Utan att vara drömtydare så känns det som att jag har ett höjt självvärde. Något jag ju strävar mot hela tiden (det ska väl alla göra men jag gör det just nu rätt aktivt). Min terapeut har ju sagt till mig att säga NEJ mer och oftare. Se där – i drömmarna vågar jag ju, ska bara se till att göra det i det verkliga livet också.

Just nu tycker jag mitt liv är så bra att jag inte har många anledningar att säga nej, men dyker det upp en sådan ska jag ha kurage nog att säga Nej! För att kunna säga ”ja” till något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s