Nya föresatser, ett par dagar senare

Det går bättre än förväntat att sluta med kaffet. En liten kopp med espressokaffe om dagen verkar fungera utan att ge mig en hemsk huvudvärk. Kunde till och med vänta med kaffet till efter lunch idag utan problem. Visst är jag trött, men det kan ju ha andra anledningar. Kanske är det mitt gröna te som gör att jag klarar av det?

Min andra föresats att meditera har det gått bra med. Men ärligt talat, jag har ju bara hållit på i 2 dagar så det är ju nästan inget att tala om. Får komma igen när det gått 2 veckor – eller till och med 2 månader! Inser att det handlar om vilken inställning jag har nu. Idag. Tror jag att jag kommer fortsätta om två månader? Om jag inte tror det kommer det ju inte heller att bli så, känner jag starkt. Det slår mig plötsligt att ”intentionen” är väldigt viktig för vad som händer i ens liv. Att planera framåt har aldrig varit min starka sida men det är något jag borde bli bättre på.

Vågar inte skriva att jag självklart mediterar regelbundet om två månader. Ska fundera lite på det och återkommer.

Träningen och yogan har jag inte riktigt startat med på grund av halsont och allmän hängighet, men any day now! DET tror jag på!

 

2 tankar på “Nya föresatser, ett par dagar senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s