Påverkad av planeter? Fullmånens starka kraft

I söndags hade jag en mycket känslofylld kväll där jag kände mig mer ledsen än jag gjort på… fler år faktiskt. Det går bra att skriva om det nu men just då var jag inte lika kommunikativ. Och frågan är kanske också om man ska dela såna här saker, om man inte klarar av att dela dem när de inträffar? Finns kanske inget rätt eller fel i det här, önskar bara att jag hade lite mer mod att dela ”i känslan” och inte bara efteråt.

Hur som helst. Jag blev rädd och började oroa mig för ”depressionen” som jag är rädd för att överfallas av. Rädd för att den plötsligt ska stå där och lura bakom ett hörn och överfalla mig när jag minst anar det. Just idag känns det lite bättre men oron finns kvar. Så läste jag ett inlägg på Facebook som ”Isis kammare” hade gjort igår. Någon av mina vänner hade kommenterat inlägget så jag såg det. Vad det handlade om var månens påverkan på oss och hur planeterna just nu står. När jag läste detta blev jag lite förundrad. Jag hade min känslostorm kvällen innan den 25:e men jag kände ändå att det som det handlade om ändå kunde vara en förklaring till hur jag mådde och kände. Eller i vart fall hur det jag bär inom mig tog sig i uttryck hos mig. Det känns lite flummigt men allt som får en att må bättre är värt att fokusera på. Om jag tror detta kan förklara delar av det jag kände blir jag lugnare. Ni andra får tro precis vad ni vill – men att vi påverkas av månen tror jag de flesta känner igen. Även om man inte pratar om det så mycket…

Jag citerar här valda delar, för jag tyckte det var så intressant. Kanske flera känner igen sig? Sov ni gott i måndags? Har ni varit mer känslomässiga de sista dagarna? Läs och fundera (eller skriv!) vad ni tror och tycker:fullmåne”I kväll 25 februari blir månen blir full kl 21:26.

Energin kan redan nu kännas av och den känsliga individen kan uppleva rastlöshet, oro eller sömnlöshet.

Det är en känslomässig tid – som antingen är romantisk och het, vibrerande dagar som ökar din andliga medvetenhet eller i värsta fall – oroliga sömnlösa nätter med uppförstorade känslor.

Nu inträffar månen i Jungfruns tecken och då står följaktligen solen i Fiskarna.
Med den här polariteten behöver vi finna balansen i våra dagliga vanor och hur vi sköter kroppen och hälsan (Jungfrun) och behovet att känna inåt och tona in på vår andliga hälsa och välbefinnande.

Vi får möjlighet att titta på oss själva, se oss själva och våra inre liv. Månen drar upp våra innersta känslor till medvetenhet och hjälper oss med våra andliga processer. Nu är det dags att se oss själva och släppa det vi inte längre behöver kroppsligt och andligt ur våra system. Du kommer att ha väldigt stort utbyte av att observera den processen, kanske även medvetet hjälpa till under de kommande två veckorna fram till nymånen.”

-Citat: Isis kammare på Facebook 25/2/13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s